Rebel look, Green hart

Noem het een combi van elektrische scooter en step. Een e-step voor volwassenen. Een bigwheel. Of een elektrische cruiser. Wij noemen het de RubRider X13. Met de elektrische batterij rij je 25 km per uur met een range van wel 70 km. Comfortabel én geruisloos. RDW-goedgekeurd en geen helm nodig!

Prijs: 1.995

Feel the freedom

De RubRider ligt comfortabel op de weg. Je bereikt snelheden tot 25 km/u. Door de lithium-batterij gaat een volle accu tot 70 km mee. Jouw RubRider wordt geleverd met blauw kenteken en is goedgekeurd door de RDW. Het enige dat jij nodig hebt is een rijbewijs of vanaf 16 jaar een brommer rijbewijs. Een helm is niet verplicht. Pak de vrijheid, en bepaal zelf waarheen en wanneer!

Ride your way

Maak jouw RubRider écht uniek. Kies zelf kleur, ontwerp of logo. Of ga voor een customized zadel, duozitting of all-terrain banden. En er kan nog veel meer. Ook hier geldt: jij bepaalt. Laat je smaak zien!

No worries

Jouw RubRider is goedgekeurd door de RDW. Bij een wegcontrole of een incident zit je dus goed. Dat lijkt logisch. Maar let op! Andere steps worden aangeboden zónder RDW-goedkeuring. Kies dus de échte RubRider. En loop geen risico op problemen met de politie, zoals boetes en een ingetrokken kenteken.

70 km actieradius

De RubRider draait op een betrouwbare, duurzame Lithium Ion batterij. Je rijdt er tot 70 km mee zonder bij te laden. Binnen 6 uur is jouw intelligente batterij weer helemaal vol. De levensduur van de batterij ligt tussen de 3 en 5 jaar. En de batterij is niet zichtbaar, zoals bij veel E-bikes, maar juist strak weggewerkt in de bodem.

Yours and Yours only

Jouw RubRider X13 is uitgerust met een alarm. Zodra je dat hebt ingeschakeld, zal het bij beweging afgaan en het achterwiel blokkeren. Je kan dus onbezorgd parkeren op heel veel plekken. En daardoor voel je je extra vrij.

Anywhere you want

Snel van A naar B zonder parkeerproblemen. Jouw RubRider is een elektrisch aangedreven step met gashendel. Je bent er dus welkom mee op fietspaden en bospaden. Zonder geluid en uitlaatgassen adem je pure vrijheid in.

Experience de RubRider

Ontdek het gevoel van comfort, gemak en vrijheid dat rijden op de RubRider je geeft. Kom naar onze showroom in Laren en maak vrijblijvend een testrit. Ook bij vragen helpen we je graag. Onze onderneming staat garant voor service en kwaliteit. En wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Niet voor niets bestaan we als bedrijf al 15 jaar. Dus maak vandaag nog een afspraak voor een testrit!

Rijklaar met blauw kenteken

Jouw RubRider X13 krijgt standaard een afleverbeurt. We lopen daarbij alles nogmaals na. De tenaamstelling regelen we voor je. En kun je hulp gebruiken met verzekering of belasting? We geven we je graag advies. Kortom: bestellen, opstappen, wegrijden. Zo simpel is het.

Free to choice

Welke Rubrider kies jij?

Pure Edition

De originele RubRider, in 8 standaard kleuren. meer >>

1.995

Design Edition

Jouw eigen ontworpen RubRider, met customized zadel en kappen. bekijk meer details in het lookbook >>

vanaf 2.295

Rebel Edition

The Bad Guy! Met brede banden, een aangepast zadel en unieke designs.

vanaf 2.495

Ride on the only way is your way

In de Media

Don’t miss anything

[instagram-feed]