FAQ

Kunnen we je helpen?

Heb je een vraag? Goeie kans dat jouw antwoord hierbij staat. En zo niet, dan bel je ons toch even! We staan graag voor je klaar op nummer: 035-53 99 815

De RubRider is nieuw, exclusief en zeker niet voor de grote massa. Daarom hebben we één centraal verkooppunt. Dat vind je in Laren, op Eemnesserweg 2. Wil je de RubRider zelf ervaren? Mail ons op info@rubrider.com.

Onze showroom is open alleen op afspraak op maandag t/m vrijdag van 9:00 – 17:00. Komen deze tijden je niet uit? Maak dan een afspraak na werktijd. Bel ons daarvoor op 035-53 99 815. Of mail naar info@rubrider.com.

Je kan je RubRider afhalen in Laren op maandag t/m vrijdag van 9:00 – 17:00. Komen deze tijden je niet uit? Maak dan een afspraak na werktijd. Bel ons daarvoor op 035-53 99 815. Of mail naar info@rubrider.com.

Voor €99 laat je jouw RubRider bij je thuisbezorgen. Al binnen 5 werkdagen heb je hem rijklaar voor de deur staan.

We gaan er niet vanuit. Maar mocht je product binnen 30 dagen defect zijn? Dan ruilen we het om, helpen we bij een reparatie of krijg je je geld terug. Is je product ná 30 dagen defect, buiten jouw schuld om en binnen de garantieperiode van 1 jaar, dan gaan we ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer een goed werkend product in huis hebt.

Op de RubRider bieden we je 1 jaar garantie op fabricagefouten.

Een offerte kan je direct aanvragen bij onze accountmanager. Bel hiervoor 035-53 99 815 of mail naar zakelijk@rubrider.nl. In veel gevallen krijg je aan de telefoon naast passend advies ook meteen al een goed aanbod.

Ride your way

Ontdek het gevoel van comfort, gemak en vrijheid dat rijden op de RubRider je geeft.

Maak een afspraak en kom op bezoek bij onze showroom in Laren voor een vrijblijvende testrit. Ook bij vragen helpen we je graag. Onze onderneming staat garant voor service en kwaliteit. En wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Niet voor niets bestaan we als bedrijf al 15 jaar. Dus maak vandaag nog een afspraak voor een testrit!